Dashboard | +Follow
C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK Lirik Lagu
Baju Raya 2015 coming!!!
Saturday, July 4, 2015 • 7:39 AM • 0 comments






Yuhuuu...penat betul nadia hari ni.Start dari tengah hari  sampai tadi(malam) sibuk dengan baju raya..

Tahun ni baju raya nadia warna hijau gelap-gelap gitu..ahaks. 

First memang nak bagi sama kaler tapi,apakan daya citarasa corak dan warna nadia dan family nadia agak berbeza. 

So,bagi tak serabut kepala, nadia pilih apa yang nadia nak. Hmm,nampaknya tak boria lagi lah family kami tahun ni. 

Tudung selendang dah tak risau sebab, acik ayu dah hadiahkan khas dari Paris tau.Acewahhh gediks giler budak nih. 

Almaklumlah seronok uoalls dapat selendang dari Paris. Maafla tak capture gambar pun sebab nadia ada masalah sikit..
Oklah, good night semua..bye.


FUTURE
Tuan Blog
Nor Fatin Nadia Bt Azizan
19 tahun@2015
Kepala Batas,Pulau Pinang

Table Talk


Potret Cinta







Ceritaku;


Copyright by Nadia Azizan,2015.All Right Reserved.